Samen spelen, samen delen

Elke vrijdag is de schoolbibliotheek geopend

Pientere Peutergroep

Leerrijke plek voor peuters

Stichting OVO en haar scholen gaan voorzichtig om met uw informatie

Obs De Tweemsaster heeft informatie over u en uw kind zoals:

• uw naam,
  • adres,
  • nationaliteit,
  • hoe uw kind het doet op school
  • en soms ook medische informatie als u dat aan ons verteld heeft

We noemen dit persoonsgegevens.

Wij vinden het belangrijk dat deze informatie veilig is. Deze gegevens mogen niet zomaar op straat belanden. Hiervoor hebben alle scholen van Stichting OVO afspraken gemaakt.

Het bestuur van Stichting OVO is wettelijk verantwoordelijk.

In het kort

We bewaren alleen persoonsgegevens als dit nodig is voor het onderwijs of als dit moet van de wet. Soms vragen we uw toestemming, bijvoorbeeld foto’s voor op de website of in een folder.

We houden uw gegevens veilig en geheim. Wanneer het nodig is om gegevens te delen met anderen, spreken we met hen af waar de gegevens worden opgeslagen en wie erbij kan (verwerkersovereenkomst). Uw gegevens worden nooit verkocht.

U mag vragen om de informatie in te zien die wij over u en uw kind hebben. Natuurlijk kunt u de informatie ook verbeteren of aanvullen.

Het volledige privacybeleid leest u hier.

(Afbeelding van Vecteezy.com)